Kamis, 10 Desember 2015

Homeopati Digunakan Sebagai Penyembuhan Semulajadi Untuk ADHD Kanak-kanak adalah Alternatif Selamat

Homeopati Digunakan Sebagai Penyembuhan Semulajadi Untuk ADHD Kanak-kanak adalah Alternatif Selamat

Bahan dalam homeopati boleh datang dari tumbuh-tumbuhan, haiwan atau mineral. Bergantung kepada bahan itu, ia dikisar dan ditambah kepada campuran alkohol dan air. Jika bahan yang tidak boleh dibubarkan ia bercampur dengan laktosa atau gula susu. Pencampuran berterusan dan menunggu untuk tempoh masa mencipta cecair pekat yang mengalir di luar untuk menjadi berwarna ibu. Campuran ini kemudiannya dicairkan sekali lagi dan sekali lagi bergantung kepada apa yang akan digunakan untuk. Jumlah yang paling kecil sekali berwarna dicairkan hanya cukup untuk tubuh untuk memulakan proses penyembuhan.

Homeopati adalah satu sistem perubatan yang berasaskan undang-undang similars. Undang-undang ini telah disahkan dalam eksperimen dan dalam penggunaan klinikal untuk 200 tahun yang lalu. Biar saya terangkan bagaimana campuran ini berfungsi sebagai rawatan ADHD kanak-kanak dengan memberi satu contoh penawar seperti seperti homeopati yang disandarkan. Sirap Ipecac digunakan untuk disyorkan oleh pakar-pakar perubatan dan malangnya tidak lagi digunakan kerana penyalahgunaan itu; orang dengan anoreksia nervosa menggunakannya sebagai satu cara untuk muntah makanan yang dimakan, antara sebab-sebab lain. Doktor akan mengesyorkan ibu bapa memberikan anak itu Sirap Ipecac untuk mendorong muntah jika kanak-kanak ditelan beberapa jenis racun. The Sirap Ipecac adalah dari tumbuhan Selatan Amerika yang dikenali sebagai Ipecacuanha; yang dalam bahasa ibunda mereka bermaksud "kilang dengan jalan raya yang membuat anda muntah". Ini adalah satu contoh seperti penawar suka. Jika penderitaan yang orang 'adalah batuk yang berterusan selepas sejuk atau loya dalam kes ibu mengandung, Ipecacuanha memberi dalam jumlah yang sangat kecil sekali untuk memulakan tindak balas penyembuhan dalam badan. Bahan-bahan dalam homeopati rawatan ADHD kanak-kanak bekerja dengan cara ini.

Homeopati adalah ubat semulajadi yang selamat untuk kanak-kanak ADHD, walaupun wanita mengandung boleh menggunakan homeopati kerana ia adalah bebas daripada kesan sampingan dan bukan toksik, walaupun beberapa bahan-bahan yang "dilabel" sebagai racun daripada sumber tumbuh-tumbuhan, haiwan, mineral, atau nosode yang merupakan ubat tisu berpenyakit, mereka semua digunakan dalam potensi amat berkurangan dan benar-benar selamat. FDA mempunyai garis panduan untuk ubat-ubatan homeopati. Produk berkualiti akan dihasilkan di sebuah kemudahan farmaseutikal FDA berdaftar. Anda boleh mendapatkan ubat-ubatan di kaunter tetapi kebanyakan yang ditetapkan melalui pakar homeopati berlesen.

Homeopati telah membantu bukan sahaja rawatan kanak-kanak ADHD, tetapi sakit kronik, fibromyalgia, sakit kepala, gangguan pembelajaran, penyakit hamil, kebimbangan, kemurungan, dan banyak lagi.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar