Kamis, 10 Desember 2015

Tips Cara Mengatasi Kelemahan Tinggi Anda Apabila Anda Menghadiri temuduga Atau Pergi Out Untuk Tarikh yang

Tips Cara Mengatasi Kelemahan Tinggi Anda Apabila Anda Menghadiri temuduga Atau Pergi Out Untuk Tarikh yang

1. Mempunyai gaya rambut yang membuat anda kelihatan lebih tinggi. Dalam usaha untuk kelihatan lebih tinggi, gaya rambut harus nipis di sisi dan lebih tinggi sehingga atas, yang boleh membuat anda kelihatan sebanyak satu inci lebih tinggi. Tiada apa-apa gaya rambut luas. Juga, kepala botak boleh membuat seseorang kelihatan lebih pendek.

2. Memakai pakaian tertentu yang akan membuat anda kelihatan lebih tinggi.

Mengelakkan pakaian dengan garis mendatar. Tali Pinggang adalah mendatar jadi pastikan anda menyembunyikan mereka dalam pakaian anda. Mengelakkan pakaian dengan tartan atau corak diperiksa. Elakkan belenggu yang membuat kaki anda kelihatan lebih pendek.

Lelaki pinggang pendek harus mengelak daripada memakai seluar / jeans pada bahagian pinggang. Seluar jeans pinggang rendah tidak adalah jenis yang sesuai untuk anda. Tucking atas anda tidak akan menjadi pilihan yang sangat baik. Pullovers cenderung untuk keperibadian anda. Puncak tangki panjang pendek sejumlah tidak kerana mereka cenderung untuk menyerlahkan pinggang pendek anda. Konsep Sebaliknya wont kelihatan sangat baik kerana ia akan mengganggu aliran menegak. Jadi kombo baju merah jambu dan seluar hitam tidak harus dipilih. Tanya tukang jahit anda untuk memastikan inci lebih tinggi di pinggang ketika mengambil ukuran.

Elakkan memakai pakaian yang berbeza dengan ketara dan seluar bersama-sama. Ini dengan mudah akan mendedahkan panjang sebenar kaki anda dan membuat anda kelihatan lebih pendek.

Memakai pakaian dengan garis menegak atau striping. Garisan menegak atau striping membuat seseorang kelihatan lebih nipis, dan pengecilan seterusnya memberikan gambaran ketinggian lebih.

Memakai pakaian dengan pad bahu. Pad bahu membuat bahu anda kelihatan lebih luas dan seluruh badan anda kelihatan lebih langsing.

3. Pakai kasut yang akan membuat anda kelihatan lebih tinggi. Jika anda seorang wanita, ini harus mudah kerana anda boleh mencari banyak kasut wanita dengan 2 atau 3 inci tumit. Tetapi bagi lelaki, ini digunakan untuk menjadi sukar untuk dilakukan kerana anda tidak boleh membiarkan orang tahu bahawa anda sedang memakai kasut bertumit tinggi (sesetengah orang akan ketawa pada anda dan membuat keadaan lebih teruk lagi). Sekarang masalah ini boleh diselesaikan dengan mudah dengan menggunakan "tersembunyi tumit" kasut yang akan membuat anda kelihatan 3 inci lebih tinggi tanpa diketahui memakai kasut bertumit tinggi.

Jika anda mengikuti semua tips di atas, mempunyai gaya rambut yang bagus, dan memakai pakaian yang sesuai dan sepasang kasut bertumit, anda serta-merta boleh muncul 4 atau 5 inci lebih tinggi! Sudah tentu ketinggian ini jelas tidak boleh membandingkan dengan ketinggian yang tetap benar, tetapi ia boleh memberikan anda ketinggian tambahan dalam situasi yang paling diperlukan. Apa yang perlu dilakukan seterusnya? Memburu pekerjaan yang baik atau tarikh impian anda!

layari: www.how-to-grow-taller-naturally.com [http://www.how-to-grow-taller-naturally.com] untuk belajar lebih banyak perkara mengenai bagaimana anda boleh meningkatkan ketinggian anda dan menjadi lebih tinggi

Tidak ada komentar:

Posting Komentar